Taxi utrecht - Schiphol

Bel: 030-2270062

Ontspannen met taxi van Utrecht naar de luchthaven

Een rit Utrecht – Schiphol met de taxi maakt u met Taxi Imperium Utrecht. Uiteraard rijden we ook naar andere vliegvelden in Nederland, Duitsland en België, zoals Rotterdam, Frankfurt en Brussel. Op het moment dat u op tijd bij ons een taxi reserveert, zorgen wij er altijd voor om een paar minuten voor het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Zo hoeft u niet op uw horloge te kijken of in de stress te raken of de taxi nog wel komt. Met een comfortabele wagen wordt u vervolgens afgezet op de beste plek op de luchthaven. Uiteraard helpen de chauffeurs u met uw bagage in- en uitladen. Dat doen we graag bij Taxi Imperium Utrecht.

Passagiers met taxi ophalen vanaf vliegveld

Taxi Imperium Utrecht brengt mensen naar het vliegveld, en haalt ze ook weer op. Op het moment dat u uw vluchtnummer doorgeeft aan de chauffeur, houden wij de gegevens in de gaten. Als u bent geland en de bagage heeft opgehaald, sturen we u even een bericht waar we staan met onze taxi. Dat is veelal in de buurt van de vertrekhallen. Het is daarbij ook mogelijk om de taxichauffeur te ontmoeten bij het meetingpoint (tegenover de Burger King). Bijvoorbeeld handig als een zakelijke klant moet worden opgehaald door Taxi Imperium Utrecht.

Gaat u met de taxi naar het vliegveld?

Vanuit Utrecht is het dan een slimme keuze om voor Taxi Imperium Utrecht te gaan. Meer weten over ons airportvervoer of heeft u bijzondere wensen? Neem dan contact op met ons taxibedrijf in Utrecht.

030-2270062

24/7 bereikbaar

contact@taxi-imperium-utrecht.nl

Stuur ons een bericht