Over ons

Over ons

Meer weten over ons?

Een taxibedrijf in Utrecht met betaalbare prijzen waar service nog hoog in het vaandel staat. Dat is Taxi Imperium Utrecht. Wie bij ons een taxi boekt, krijgt standaard een nette chauffeur, een mooie auto en ook nog eens een grote dosis klantvriendelijkheid. Wie met onze ervaren taxichauffeurs op pad gaat, voelt zich goed verzorgd en goed behandeld. Niet voor niets heeft ons taxibedrijf al jarenlang vaste klanten, voor wie we zelfs al de favoriete bakker of koffietent weten te vinden. Naast de service vinden we nog een ding heel belangrijk: veiligheid. Wij zorgen er altijd voor dat u veilig op de plek van bestemming aankomt. Dat hoort uiteraard ook bij de service van uw taxi in Utrecht.

Mercedes Taxi Utrecht
Taxi Utrecht schiphol 2

Veelzijdig taxibedrijf in Utrecht

Bij Taxi Imperium Utrecht bieden we veel verschillende diensten aan. Zo is het mogelijk om bij ons reguliere stadsritten te boeken, zoals naar hotels of restaurants, maar zijn we ook actief in vervoer richting luchthavens als Schiphol. Omdat we ook een aantal taxibussen tot onze beschikking hebben, is het mogelijk om in groepen tot 21 personen mee te nemen. Leuk bijvoorbeeld als u met een grote groep naar een festival gaat. Daarnaast doen we aan zakelijk en directievervoer. De taxi’s  in Utrecht zijn uitgerust met USB-aansluitingen en draadloos internet, zodat u altijd kunt doorwerken. Daarnaast brengen wij ook pakketten weg. Hopelijk weten jullie nu meer over ons!

Prive vervoer

Groeps vervoer

Vliegveld Vervoer

Zakelijk vervoer

Wat kan Taxi Imperium Utrecht voor u betekenen?

Ons taxibedrijf in Utrecht gaat graag met u in gesprek! Neem nu contact op voor een taxi in Utrecht.

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Isabella Kleine
Isabella Kleine
We needed to get a taxi to get to the airport quickly after the train got stuck in Utrecht, Yousseri drove us in record time to the airport while still being safe and above-all very fun and calming. We were all stressed about possibly missing our flights and he tried to calm us down by putting things into perspective which was very nice. I would definitely recommend !!
David de Kanter
David de Kanter
Heel fijne ervaring gehad. Komt (midden in de nacht) op tijd, rijdt veilig, is vriendelijk en behulpzaam. Komt afspraken na!
Tom Bleijenberg
Tom Bleijenberg
Als je op zoek bent naar een veilige en nette taxi service moet je zeker deze bellen . Komen afspraken na en zijn altijd op tijd. Altijd fijne ritjes in een nette auto. Topper!
Axel Krabbe
Axel Krabbe
Van de week met Taxi Imperium Utrecht vanaf Utrecht Centraal en dat was een schot in de roos. Hele vriendelijke chauffeur in een mooie schone auto. Snel en relaxed naar de plaats van bestemming gebracht.
Eva Luttmer
Eva Luttmer
Top bedrijf, top service. Fijne rit. Youssef, bedankt!
Huub Says
Huub Says
Prettige chauffeur met plezierige rijstijl. Goed bereikbaar en proactief in meedenken en het bieden van (vervoers(oplossingen. Daarnaast ook een keurige auto! Aanrader!

INFO

Taxi Imperium Utrecht brengt u vanuit Utrecht veilig en snel naar uw bestemming

CONTACT

Taxi Imperium Utrecht

KvK:68191464

BEREIKBAARHEID

24/7 Beschikbaar

© 2023 Taxi Imperium Utrecht