Luchthaven

Luchthaven vervoer

Ontspannen met taxi van Utrecht naar de luchthaven

Een rit Utrecht – Schiphol met de taxi maakt u met Taxi Imperium Utrecht. Uiteraard rijden we ook naar andere vliegvelden in Nederland, Duitsland en België, zoals Rotterdam, Frankfurt en Brussel. Op het moment dat u op tijd bij ons een taxi reserveert, zorgen wij er altijd voor om een paar minuten voor het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Zo hoeft u niet op uw horloge te kijken of in de stress te raken of de taxi nog wel komt. Met een comfortabele wagen wordt u vervolgens afgezet op de beste plek op de luchthaven. Uiteraard helpen de chauffeurs u met uw bagage in- en uitladen. Dat doen we graag bij Taxi Imperium Utrecht.

Taxi Utrecht schiphol
Taxibus utrecht schiphol

Passagiers met taxi ophalen vanaf vliegveld

Taxi Imperium Utrecht brengt mensen naar het vliegveld, en haalt ze ook weer op. Op het moment dat u uw vluchtnummer doorgeeft aan de chauffeur, houden wij de gegevens in de gaten. Als u bent geland en de bagage heeft opgehaald, sturen we u even een bericht waar we staan met onze taxi. Dat is veelal in de buurt van de vertrekhallen. Het is daarbij ook mogelijk om de taxichauffeur te ontmoeten bij het meetingpoint (tegenover de Burger King). Bijvoorbeeld handig als een zakelijke klant moet worden opgehaald door Taxi Imperium Utrecht.

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Isabella Kleine
Isabella Kleine
We needed to get a taxi to get to the airport quickly after the train got stuck in Utrecht, Yousseri drove us in record time to the airport while still being safe and above-all very fun and calming. We were all stressed about possibly missing our flights and he tried to calm us down by putting things into perspective which was very nice. I would definitely recommend !!
David de Kanter
David de Kanter
Heel fijne ervaring gehad. Komt (midden in de nacht) op tijd, rijdt veilig, is vriendelijk en behulpzaam. Komt afspraken na!
Tom Bleijenberg
Tom Bleijenberg
Als je op zoek bent naar een veilige en nette taxi service moet je zeker deze bellen . Komen afspraken na en zijn altijd op tijd. Altijd fijne ritjes in een nette auto. Topper!
Axel Krabbe
Axel Krabbe
Van de week met Taxi Imperium Utrecht vanaf Utrecht Centraal en dat was een schot in de roos. Hele vriendelijke chauffeur in een mooie schone auto. Snel en relaxed naar de plaats van bestemming gebracht.
Eva Luttmer
Eva Luttmer
Top bedrijf, top service. Fijne rit. Youssef, bedankt!
Huub Says
Huub Says
Prettige chauffeur met plezierige rijstijl. Goed bereikbaar en proactief in meedenken en het bieden van (vervoers(oplossingen. Daarnaast ook een keurige auto! Aanrader!

INFO

Taxi Imperium Utrecht brengt u vanuit Utrecht veilig en snel naar uw bestemming

CONTACT

Taxi Imperium Utrecht

KvK:68191464

BEREIKBAARHEID

24/7 Beschikbaar

© 2023 Taxi Imperium Utrecht